WOKCHEF

WOKCHEF so fresh 'n good

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 750 beoordelingen
12 okt 2020 om 8:54 Prima in orde, snelle en vriendelijke bezorger, prima wok, groot genoeg en ben blij dat 'extra pittig' ook echt extra pittig is!
6 okt 2020 om 13:34 Waardeloos service nooit meer! Ben al paar jaar een klant bij dit tent, kreeg ik qua ingredienten wat anders dan wat ik besteld had. Heb ze gebeld van dit klopt niet, ja mevr. dat is uw probleem. Zo ga je niet met de klanten om!!!!
2 okt 2020 om 19:53 op de afgesproken tijd bezorgd en het was super lekker! bedankt
27 sep 2020 om 19:52 Unfortunately the noodles were just too overcooked so they were quite mushy and ruined the meal.
26 sep 2020 om 10:31 Heerlijk!
23 sep 2020 om 22:39 Was een beetje aan de droge kant maar was super lekker
22 sep 2020 om 18:12 Zoals gewoonlijk TOPP! Heerlijk eten, grote porties.
18 sep 2020 om 2:47 Wok was te waterig en een beetje aan de flauwe kant. verder wel lekker verse en knapperige groente
17 sep 2020 om 11:28 delivery was very fast! the food is delicious, all the ingredients are fresh.
14 sep 2020 om 11:48 Dubbele bezorgtijd in vergelijking met de indicatie. Wok met kip niet conform verwachting. Ik geloof niks meer van de beoordelingen.